Malmö FF:s ordförande har gått bort

Under förmiddagen idag fick Malmö FF beskedet att deras ordförande Håkan Jeppsson plötsligt gick bort idag, bara 57 år gammal. Stora delar av den svenska fotbollsvärlden är i chock och vi vet fortfarande väldigt litet om omständigheterna eller vad detta betyder för Malmö FF.

Håkan Jeppsson höll positionen som ordförande från 2010 och var dessförinnan styrelseledamot sedan 2004. Jeppsson tog så klart över efter Bengt Madsen och hade därmed stora skor att fylla. Och medan Jeppsson höll lägre profil än Madsen under sin tid som ordförande men var fortfarande väldigt framgångsrik.

5 SM-guld, 2 gruppspel i Champions League, 1 pågående spel i Europa League och den rikaste klubben i svensk fotboll är minst sagt prestationer vem som helst kan vara stolt över. Fans må inte ha haft den starkaste kopplingen till Jeppsson, men klubben i stort är absolut starkt drabbad av denna händelse.

MFF Support skriver på sin sida att alla som vill har möjligheten att under morgondagen, lördag den 8:e december, sörja, ta avsked och visa stöd på Malmö FF:s minnesplats i MFF-museet. Det är öppet från klockan 10:00.