Östersund vs. Arsenal – ikväll avgörs det!

Det första mötet i Europa League mellan Östersund och Arsenal gick inte riktigt vägen med svenska ögon sett. I kvällens avgörande match på bortaplan i London ska det därigenom till något alldeles extra för att vi ska få vända fler blad i denna uppmärksammade fotbollssaga, och inte istället behöva stänga boken för gott. 

Vi må vara lite väl sena på bollen att rapportera från det föregående mötet mellan Östersund och Arsenal i Europa League. Men då vi lovat er läsare att följa svenskarnas utveckling ända till slutet, kände vi helt enkelt att det var vår plikt att leverera detta inlägg mitt i all OS-yra.

Tyvärr resulterade den första matchen, som ni säkert redan vet vi det här laget, i en storförlust för Östersunds-grabbarna. Arsenal plockade relativt enkelt hem segern med hela 3-0 i målprotokollet och därigenom krävs det någonting i hästväg om Östersund ska kunna lyckas med ännu en jättebedrift och avancera vidare efter kvällens match, som är beräknad att starta ikväll 21:05.

Det sämsta resultatet som skulle katapulta Östersund vidare i händelsernas centrum är 4-1 (på grund av bortamålsregeln) och alla som har en hyfsad koll på dagens fotboll förstår vilken otroligt svår uppgift detta är att förverkliga.

Har man lärt sig någonting genom all denna rabalder så är det dock att inte räkna ut Östersundarna i förväg, något vi absolut inte tänker göra denna gång heller!

Stort lycka till ikväll grabbar!