Östersundssagan fick ett vackert avslut

Östersunds inblandning i årets Europa League har inte varit annat än en spektakulär och vacker fotbollssaga. Igår nådde vi dock den spännande upplösningen och därigenom också det allra sista bladet rent spelmässigt – genom något som bara kan beskrivas som ett lika vackert och passande avslut!

Vi kan med blandade känslor konstatera att det är slutspelat för Östersund i årets Europa League – men få lag har fallit med flaggan så högt i topp!

Gårdagens kanoninsats mot Arsenal resulterade nämligen i en vinst med slutresultatet 2-1 till Östersunds fördel! Ett tag var lagets ledning till och med så stor som 2-0, vilket med andra ord betyder att man tidvis låg och nosade på en förlängning – och med några baljor till direkt vinst!

Utslagningen var säkerligen bitter för Östersunds-killarna med tanke på hur nära man ändå kom att genomföra det så många trodde var omöjligt, men tids nog kommer man med all säkerhet att nå sötman i karamellens mitt.

Det laget presterat tillsammans är nämligen inget annat än en otrolig bragd och genom detta har man verkligen öppnat upp hela fotbollsvärldens ögon för den lilla svenska klubben på allvar!