Perfekta gåvor till fotbollsnörden

Har du en riktig fotbollsnörd i din närhet? Antagligen känner du någon som fullkomligt älskar fotboll och har stenkoll på ligor, matcher, lag, spelare och uppställningar – eller kanske spelar personen själv?

Fotboll är en av våra mest älskade och populära sporter som tilltalar såväl unga som gamla. Att intresset för fotboll är så stort är antagligen för att sporten innebär så mycket mer än bara ett spel. Spelar man själv är det turneringar, träningsläger, matcher, träningar och uppladdningar som ger en stor gemenskap och att supporta ett lag ger en härlig känsla av gemenskap och pepp. Att hitta en bra present till fotbollsnörden är alltså inga problem eftersom sporten är så stor. Nedan listas några bra tips:

  • Biljetter till en fotbollsmatch går alltid hem. Förmodligen vet du vilket lag personen hejar på och då kommer en matchbiljett alltid vara uppskattat – kanske kan ni gå ihop?
  • Supporterprylar är alltid en uppskattad present för den som hejar på ett särskilt lag – kärleken till klubben är ofta stor och det är kul att stolt visa upp vilket lag man stöttar. Muggar, tröjor, handdukar, kepsar, vattenflaskor… you name it – utbudet är stort.
  • En fotbollsresa är en riktigt lyxig och drömpriset att ge bort till någon – perfekt om det vankas till exempel examen eller en särskild födelsedag. Du kan räkna med att det blir ett minne för livet.
  • Skralt i plånboken? Inga problem. Anordna en matchkväll hemma! Ladda upp med god mat, snacks, schysst stämning och en riktigt bra match på Tv:n eller livestreamen. Det är enklare än vad man tror att fixa en härlig fotbollsupplevelse. Om du inte redan vet det, ta reda på vilken match personen vill se, vilken mat hen gillar och styr upp en helkväll ihop – enkelt och trevligt.