Vad händer med Bayern München?

Bayern München är den mest framgångsrika fotbollsklubben i tysk historia Men ligger just nu på sjätte plats i Bundesliga. Idag hölls en presskonferens där ledningen sade att de inte längre kommer att acceptera detta.

Fyra raka ligamatcher med förlust, 0-3 mot Nederländerna och 1-2 mot Frankrike under Nations League. Fans är minst sagt upprörda och det är nog ingen frågan om saken att spelarna och resten av organisationen är frustrerade.

I tyska dagstidningen Die Welt riktades rampljuset mot laget där man hade uttryckt åsikten att några spelare är mer en börda än en tillgång för laget. Spelarna Jerome Boateng, Mats Hummels och Thomas Müller lyftes fram som de största anledningen till detta påstående.

Under sin presskonferens försvarade laget sina spelade och de hade även ett par väl utvalda ord att äga om tysk media. Medan de inte på något sätt försökte hävda att laget hade spelat bra den sista tiden var man väldigt fast besluten om att medias vinkling av det hela saknade respekt.

Alla väntar nu spänt på att se om laget lyckas vända sitt spel de kommande matcherna framöver. Med bara sju matcher spelade finns det helt klart utrymme för Bayern München att ta sig tillbaka till toppen.