Zlatan tänker inte ge upp

En av våra mest populära fotbollsspelare genom tiderna har precis råkat ut för en allvarlig knäskada som kommer att kräva månader av läkning och rehabilitering men Zlatan är inte den som ger upp i första taget. 

Många är de spelare som gått vidare från sin klubb för att satsa på en karriär i Europa och Champions League, en av våra mest kända svenska spelare är nog i dagsläget Zlatan Ibrahimovic som verkligen bevisat att han är något att räkna med och inte ger upp i första taget. Han drabbades tyvärr av en allvarlig knäskada efter en match i Anderlecht i Europa League i april och många befarade att hans karriär nu är över.

Hans skada är däremot rätt ovanlig och drabbar bara ca 20 av de 14 000 korsbandsskador som sker varje år då det spekuleras i att han skadat både främre och det bakre korsbandet i sitt högra knä. Detta innebär att det dröjer ett tag innan han överhuvudtaget är tillbaka i spelet men enligt Zlatan så är det inget alternativ att ge upp. Detta sker samtidigt som hans kontrakt med Manchester United går ut nu i slutet på juni och det ryktas om att han istället skriver på för Los Angeles Galaxy men än är inget klart. Andra rykten gör gällande att han blir kvar och rehabiliteras på Carrington som är Uniteds egen träningsanläggning men en sak är säker, slutar med fotbollen gör han inte.